Επιλογές
Σχετικά με εμάς

Το Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Μπαρούσης Lab λειτουργεί από το 1982 στην περιοχή του κέντρου της Πάτρας, έχοντας από την πρώτη στιγμή με γνώμονα την εξυπηρέτηση του οδοντιάτρου με ποιοτικά οδοντοτεχνικά προϊόντα.


Το έτος 2000 μεταφερθήκαμε σε νέο ιδιόκτητο χώρο με ευχάριστο, άνετο και φιλικό περιβάλλον.  Όλα αυτά τα χρόνια οι συνεργάτες μας στην Πάτρα και τον ευρύτερο χώρο της Πελοποννήσου και τον Ιονίων Νήσων, μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να θεωρούμε δυνητικούς πελάτες οδοντιάτρους και οδοντοτεχνικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε υλικά, μηχανήματα και τεχνογνωσία, φροντίζουμε ώστε το εργαστήριο μας να είναι εξοπλισμένο με το πλέον σύγχρονο προστάγματα της τεχνολογίας.
Στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης του εξοπλισμού αποκτήθηκε το σύστημα ψηφιακού σχεδιασμού (CAD) της εταιρίας Dental Wings Barousis Lab & Dental Wings 

και η μηχανή κοπής CAM/5s2 της VHF  Barousis Dental Lab Equipment VHF

Η τριαντάχρονη και πλέον εμπειρία στο χώρο, μας έχει δείξει ότι στόχος του εργαστηρίου οφείλουμε να είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη. Στην επίτευξη του παραπάνω στόχου συμβάλλουν τόσο ο υψηλός επαγγελματισμός, τα εγγυημένα ποιοτικά αποτελέσματα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια και βέβαια η βέλτιστη δυνατή σχέση τιμής – ποιότητας.

info@barousislab.gr info@barousislab.gr

Call Barousis Lab 2610 221447